Olen eläinrakas uusperheen äiti Pyhäjoelta. Perheeseemme kuuluu viisi lasta ja aviomieheni Sauli. Eläinlapsia kotoamme löytyy useampi. Alpo the Chihuhaua lyhytkarvainen sekä maatiaskissat Miisu ja Moona 5v. ja Siamilainen Sulevi poikanen s.syyskuussa 2020. Korona aika on saanut aikaan sen, että olemme lähes koko perheellä marsujen kanssa touhuamassa. Mieheni Sauli ja poikani Kasper 15v. saivat omat marsunsa. Kaksosilla Ossilla ja Lassilla löytyy myös omat nimikko marsunsa:) Nyt odotellaan virtuaalinäyttlelyitä koko perheellä ! Tyttäreni joka asuu jo omillaan löytyy myös marsuja. Eli olemme hurahtaneet marsuihin koko perheellä :)

Pihapiiristä löytyy marsula. Ranskanluppakaneille sain kasvattajanimen n.4v. sitten, mutta tällä hetkellä kanien kasvatus tauolla. Toki yksi hermeliini kani Lompakko asustaa meillä tällä hetkellä. Nyt odotellaan kastrointia ja sitä oikeaa tyttökania elämään. 

Vuonna 2017 sain marsuille kasvattajanimen HugAlan. Mietin pitkään minkä rodun parissa haluan alkaa kasvatustyötä tekemään. Teddyt valikoitui hauskan ulkomuodon, mutta myös hyvän luonteen vuoksi omaksi roduksi jota pyrin viemään eteenpäin kasvatuksessa. Teddyjä olen hankkinut Norjasta, Tanskasta, Ruotsista sekä Suomesta. Tällä hetkellä olenkin todella tyytyväinen syntyneisiin poikueisiin ja rodun tasoon. Nonselfit ovatkin 2018 vuoden uusi projektini. Roduissa black/cream harlekiini ja black magpie. 

Marsunäyttelyt ovat lähellä sydäntäni ja niissä kiehtoo tunnelma sekä matkustaminen eri paikkakunnille. Tärkeänä pidän sitä, että eläinmäärä marsuissa pysyy kohtuullisena, jotta jokainen saa varmasti huomiota sekä rakkautta.

Marsunpoikaset todella tottuvat meillä kodin ääniin. Ahkeria pussailijoita löytyy kyllä :) Marsut sopii hyvin lapsiperheisiin, mutta tosiaan valvottuna näin pienten lapsosten kanssa kaikki hoito.

Tänä vuonna minut valittiin Suomen marsuyhdistyksen puheenjohtajaksi, joten uusi pesti opeteltavana. Onneksi meillä mukava hallitus porukka ja kokemusta löytyy pitkältä ajalta.  Valiokäsittelijänä olen ollut jo 2016 vuodesta asti ja se on ollut tosi kiva pesti. Eli valioin Suomen muotovaliot, Megamuotovaliot, Eliitti-lemmikit sekä megaeliittilemmikit.